Briller

Nedenfor kan du se et udvalg af de brillemærker, som vi fører i butikken:

Har du brug for briller? Og ønsker du dig et par briller, der både dækker dine synsbehov, og som samtidig komplimenterer din ansigtsform og stil? I givet fald er du landet på den rigtige side. Vi har nemlig briller for enhver smag og ethvert budget.

Hos Optik Amager har vi nøje udvalgt alle de brillestel, som du bliver præsenteret for i butikken, og vi er sikre på, at vi har en brilleløsning, der tiltaler dig. Kig forbi vores hyggelige optikerforretning på Amagerbrogade, hvis du har brug for hjælp til at finde dine nye favoritbriller.

Oplev vores store univers af moderne briller

Hos Optik Amager byder vi dig velkommen til et helt univers af briller fra både danske og udenlandske brands.

I vores sortiment finder du både firkantede og runde briller i mange forskellige farver og stilarter. Der er både briller for dig, der er til det helt enkle og minimalistiske, og til dig, der ønsker briller med lidt flere detaljer og mere kant.

En bred palette af trendy brillemærker

Du har formentlig en holdning til, hvordan dine nye briller skal se ud i både form, farve og stil, og vores fornemmeste opgave er at præsentere dig for briller, der dækker dine ønsker.

I vores butik fører vi et bredt udvalg af brillemærker, så vi har helt sikkert også et af dine favoritmærker. Du kan f.eks. købe et par moderne briller fra Ray-Ban, Tom Ford, Gucci eller Bellinger, som er nogle af de mærker, der er repræsenteret i udvalget. 

Få professionel hjælp til at finde de perfekte briller

Det kan være svært at finde de helt rigtige briller, da der er mange gode valgmuligheder. Du skal bl.a. tage stilling til, hvilken form, farve og stil dine nye briller skal have.

For at finde de perfekte briller kan du med fordel gå efter et par, der i både stil og farve komplimenterer din hudfarve, hårfarve og ansigtsform. Briller er nemlig ikke blot et synshjælpemiddel, men også et modetilbehør. De rigtige briller vil derfor ikke bare kunne korrigere for dine synsproblemer, men vil også kunne give dig stil og personlighed.

Besøg Optik Amager for professionel hjælp til dit brillevalg.

Køb briller til både voksne og børn

Hos Optik Amager tilbyder vi briller til hele familien – til såvel de voksne som til børnene.

Hvad end du derfor er på udkig efter nye briller til dig selv eller til en af dine guldklumper, så kan du med god grund lægge vej forbi vores butik. Så guider vi glædeligt dig eller dit barn i retning af de helt rette briller.

Få lavet en gratis synsprøve og prøv forskellige briller hos Optik Amager

Hos Optik Amager kortlægger vi, gennem en synsprøve, om du har brug for briller. Hvis du har brug for briller, kan vi efterfølgende hjælpe dig med at finde de briller, der passer bedst til dig.

Hvis du har fået lavet en synstest for nylig, skal du blot medbringe resultatet af denne, så vi kan skræddersy brilleglasset til dine behov. I tilfælde af, at du ikke har fået lavet en synstest for nylig, anbefaler vi dig at booke tid til en test hos os. Denne test kan du få lavet helt gratis.