Synsprøve

Har du fået sværere ved at se skarpt, døjer du med uforklarlig hovedpine, oplever du øjentræthed, eller oplever du andre tegn på synsproblemer? Så vil vi anbefale dig at få testet dit syn.

Det kan være svært at acceptere, at ens syn har ændret sig, men med nutidens smarte synshjælpemidler vil du kunne bevare din høje livskvalitet på trods af synsforandringer. For bedst muligt at kunne hjælpe med at finde de rigtige briller eller kontaktlinser til dig skal du komme forbi butikken til en synstest, så vi kan få afdækket dine individuelle behov.

En synsprøve kan belyse eventuelle synsfejl og synsproblemer

En synsprøve kan give dig svar på en lang række spørgsmål omkring dit syn. Du vil bl.a. kunne få afklaret følgende:

  • Er jeg nærsynet?
  • Er jeg langsynet?
  • Har jeg bygningsfejl?
  • Har jeg alderssyn?

Alle ovennævnte synsfejl kan korrigeres med briller eller kontaktlinser, så skulle testen vise, at du f.eks. er langsynet eller har bygningsfejl, er der hjælp at hente.  

Risikoen for synsproblemer stiger, i takt med at du bliver ældre, men både børn, unge, voksne og ældre kan opleve problemer med synet i en eller anden grad. Af følgende grund bør alle mennesker få testet deres syn regelmæssigt.

Synsprøven kan også afsløre eventuelle øjensygdomme

Formålet med en synsprøve er ikke kun at afklare, hvorvidt man har synsproblemer. Vi undersøger også din øjensundhed og er særligt opmærksomme på tegn på øjensygdomme, eksempelvis grøn stær og forkalkning af øjet. Skulle der være tegn på øjensygdomme, vil du blive henvist til en øjenlæge, der kan undersøge det nærmere. 

Få lavet en synsprøve hvert år eller hvert andet år

Det er valgfrit, hvor ofte man får testet sit syn og øjensundhed, men vores klare anbefaling er at blive testet enten hvert år eller hvert andet år afhængig af sit syn, alder m.v. Hvis du oplever synsproblemer i den mellemliggende periode, bør du altid booke tid til en synsprøve.

Ved regelmæssigt at få testet sine øjne og sit syn er det muligt at opdage eventuelle synsproblemer og øjensygdomme på et tidligt stadie.

Bestil en gratis synsprøve hos Optik Amager

Er du bekymret for dit syn og din øjensundhed? Eller ønsker du blot at få lavet den rutinemæssige synsprøve? Så kan du booke en gratis tid hos os. Det kan du gøre via vores digitale bookingsystem. Vælg blot ønsket optiker, dato og tidspunkt. Så sørger vi for, at optikeren står klar til at tage imod dig, når du kommer for at få lavet din synsprøve.

Der er afsat 60 minutter til synsprøven. Hvis du har behov for briller eller kontaktlinser, kan vi efterfølgende hjælpe dig med at vælge de rette.

Bestil tid til synsprøve her